Наше историје

Ронгxин биотехнолошку цо., Лтд је фокусиран на врхунски квалитет стериод хормонесандАПИс.Wе су произвођача специјализација стероидне хормоне већ неколико година у Кини. Сада наши производи се продају по целом свету, све купце као квалитет наших производа.

Наше фабрике:

Основана 2009 године, почела је са само једном мисијом Хонг-Конга РонгXин биотехнолошку Цо., Лтд: тобринг у цхемицаллyпурест анаболика стериодс сирови прах, хормон раста, људски раст пептиди и АПИ-ја у свет.

Наши производи има уживају значајне глобалгроwтх у протеклих неколико година стратешки усклађује се са добро успостављеним дистрибутера широм Асиа андбеyонд.

Са глобалног седишта, са седиштем у Хонг Конгу, ми смо цоммиттедто деливерингтоп квалитета разреда фармацеутског производа који су постали синоним за наше марке и репутација. Непрекидно се фокусирамо на унапређивање оба стандард свој бизнис и наш производ.


Наши производи се производе у нашој поликлиници тренутни добре производне праксе (ГМП) да се осигура оптималан квалитет. Ронгxин био-технолошке такође у складу са ИСО 9001 прописа да се осигура да свим аспектима наше операције у складу са највишим стандардима квалитета.

Наш производ

Ронгxин био-технолошке цо., Лтд производа укључује следеће:

1 , стероидне хормоне, као што је тестостерон серија производа, Болденоне серије стероиди, Нандролоне серије стероиди, Тренболоне серије стероиди итд.
2 , хормон андпептиде хормон људског раста.
3 , АПИ-ја и репроматеријала за стероидне хормоне.
4АПИс и репроматеријала.
5 , бодyбуилдинг дебели гори хормони
6 , рак третман Анти Естроген стероида хормон сирови прах

Сви наши производиАпликација производа

Импортантусаге наших производа:

1 , фармацеутске фабрике

2 , бодyбуилдинг поље.

3 , ослаби.

4 , повећање мишића.

5 нам цертификат

Контрола квалитета:

Квалитета је наш живот! Сви производи су произведени у АсептицЛабораторy према ГМП стандарду. Одобрио је 9001. Осим тога, имамо комплетан Q. А. андамп; Q . Ц. систем. Поседујемо овлашћени сетсоф анализирање инструмената, као што су ХПЛЦ, ГЦ и УВ Спектрофотометар за анализу и контролу производа.

Врх , стабилан и поуздан квалитет је загарантован! Одаберите Хонг-Конга РонгXин биотехнолошку Цо., Лтдто сарадњу представља најбољи избор.


Наше услуге

Изванредан након продаје услуга:

Дати добру услугу нашим купцима, производи су тестирани појединачно за контролу квалитета пре продаје.

Не само продајемо наше производе. Да помогнемо нашим купцима и расте са њима је битније.

Наше предности:

Врхунског квалитета, најбоља услуга услуга, врло повољним ценама, сигурном испоруку и нека цустомертоп задовољство.


QQ图片20170320180727.jpg